Premagaj stres…

in se prepusti uživanju v adrenalinskih dogodivščinah na morju. S tubo ali banano zajahaj valove, s prijatelji se podaj na totalni odklop!

Panoramske in adrenalinske vožnje…

Panoramske vožnje z motornim gliserjem vzdolž slovenske obale so enkratna priložnost za spoznavanje slovenskih obmorskih mest Portorož, Piran, Strunjan, Izola, Koper, Ankaran z morja. Vožnjo in aktivnosti prilagodimo željam strank.

Odklopite se z vodnim skuterjem…

za vse, ki imate izpit za voditelja čolna, je prava stvar vodni skuter Sea Doo, s katerim se lahko odpravite raziskovat skrivne kotičke slovenske obale. Možen je tudi večdnevni najem. Tisti, ki izpita nimate, se lahko s skuterjem zapeljete v spremstvu naših inštruktorjev.

Naučite se deskati ali smučati na vodi…

naši inštruktorji vas bodo z veseljem naučili prvih zavojev z desko (wake) ali smučkami na vodi.

Otroško veselje…

za naše najmlajše je poskrbljeno na toboganu v San Simonu, medtem ko se lahko starši brezskrbno prepuščate sončnim žarkom na plaži.

Team-building ali zabava za rojstni dan na morju…

Organizirajte nepozaben dogodek z vodnimi športi na poljubni lokaciji na slovenski obali, kamor vam pripeljemo vse potrebne rekvizite in poskrbimo za glasbo, po dogovoru pa tudi za hrano in pijačo.

Raziskujte obalo…

lahko pa se odpravite na izlet s pedalinom (za do 7 oseb), s toboganom ali brez, kajakom, kanujem, ali SUP-om in pri tem naredite še nekaj za svoje telo. Organiziramo tudi vodene izlete s SUP-i.